Uitnodiging Rintje RitsmaOp woensdag 4 maart a.s. organiseren Business Club ’t Harde en Slagerij van Guilik de bijeenkomst ‘Ondernemen is Topsport’. Presentator van deze avond is niemand minder dan Rintje Ritsma.

Slagerij van Guilik is al jaren sponsor van Rintje Ritsma. Deze contacten hebben er toe geleid dat Rintje zijn medewerking aan deze bijeenkomst wil verlenen.
‘De bijeenkomsten van Business Club ‘t Harde zijn me erg goed bevallen. Er is altijd gezelligheid en we worden als ondernemers goed ontvangen. Als ik dan iets extra’s terug kan doen is dat een kleine moeite’ aldus Jack van Guilik.
De avond past perfect in het programma wat de Business Club voor ogen heeft. Voorzitter Marcel van ’t Hul: ‘Onze bijeenkomsten hebben altijd een programma wat interessant is voor ondernemers. Toen Jack van Guilik aanbood Rintje te benaderen hebben we hier niet lang over hoeven na te denken.’
Ondernemers en geinteresseerden zijn welkom om de avond bij te wonen. Waar de reguliere bijeenkomsten van Business Club ’t Harde vrij toegankelijk zijn, is voor deze avond opgave verplicht. Dit kan bij Patrick Visch via info@businessclubtharde.nl of telefonisch via 06-12448821.
Meer informatie over Business Club ’t Harde is te vinden op de website www.businessclubtharde.nl