´T HARDE – De organisatie van het Oranje festival zoekt een nieuwe locatie voor hun muziekevenement. Na twee edities aan de Koeweg in ’t Harde zal volgend jaar het evenement verplaatst worden.

Het evenement dat pas 2 jaar bestaat en vorig jaar op verzoek van de gemeente Elburg in goed overleg met de organisators vroegtijdig is beëindigd wegens het drama in Apeldoorn.Toch ging de organisatie eind vorig jaar weer de boer op voor een herkansing, door de bijdrage van ruim 80 sponsoren en evenveel vrijwilligers kwam wederom het programma tot stand.

Op 29 april   was de oranje nacht “ in stijl van Amstel Live” een groot succes met bekende en regionale Hollandse artiesten.

De    afsluitende avond op 30 april “ die speciaal voor de Veluwse jeugd op het programma stond, een   trance en rock avond,    zorgde er voor dat de tent wederom vol was. Een min puntje achteraf is alle commotie rondom een twitter bericht van DJ Mental Theo “die tegen alle gemaakte afspraken met de organisatie” toch buiten zijn boekje is gegaan, heeft er toe geleid dat volgend jaar het oranje festival niet meer op  de Koeweg in ’t Harde zal zijn. Hoe en waar volgend jaar het Oranje Festival gehouden zal worden is op dit moment nog niet bekend.

“’t Harde ging helemaal los, lekker begonnen met Happy & Early Hardcore, wat een superfeest, wat nou geen beukplaten !! Dak ging eraf, thanks

Bron: Veluweland.nl