sinterklaas_oranjevereniging’T HARDE – Oranjevereniging ’t Harde organiseert dit jaar de intocht van Sinterklaas. Ze doen dat in samenwerking met de Ondernemersvereniging ‘t Harde. De intocht vindt zaterdag 16 november plaats vanaf 14.00 uur.

Was het voorheen zo dat Ondernemersvereniging ’t Harde deze intocht zelf regelde, nu pikt de Oranjevereniging ‘t Harde die desbetreffende werkzaamheden op. Deze laatstgenoemde vereniging was altijd al verantwoordelijk voor de welbekende Sinterdisco. Sinds dit jaar komen daar de activiteiten omtrent de intocht dus ook bij.
De Sinterklaasintocht start om 14.00 uur aan de Singel. Aansluitend vinden vanaf 15.30 uur diverse kinderactiviteiten plaats in het MFC Aperloo aan de Stadsweg 27. Het programma wordt daar afgesloten met de spetterende Sinterdisco.

Verhaaltje insturen
Alle kinderen ontvangen hier een klein presentje. Eventueel kunnen ouders voorafgaand aan deze kindermiddag al een persoonlijk verhaaltje over hun kind versturen voor in het boek van Sinterklaas. Dat kan men doen op de website van de Oranjevereniging ‘t Harde: www.oranjeverenigingtharde.nl. Daar is ook al een kleurplaat te downloaden.

Route Sinterklaasintocht?
Start aan de Singel, Burgemeester Ulco de Vriesweg, Eperweg, Sportlaan, Elsakkerweg, Munnikenweg, Granietstraat, Mergelstraat, Marmerstraat, Hertogin Mechteldweg, Herenveldweg, Beemdweg, Wolkamerweg en de Stadsweg. De optocht eindigt bij het MFC Aperloo.

Algemene informatie Oranjevereniging
De kersverse Oranjevereniging ’t Harde bestaat sinds 2011. Voor jong en oud verzorgt men allerlei activiteiten in het dorp. Zoals bijvoorbeeld Koninginnedag, Sinterdisco. En sinds dit jaar dus ook de Sinterklaasintocht. Lid worden de vereniging? Aanmelden kan via Marloes Lieftink, telefoonnummer: 0525-654720. De jaarlijkse kosten zijn 10 euro.