’t HARDE – The Passion is een muzikaal evenement over de laatste uren van Jezus’ leven, zijn lijden én de opstanding. Jaarlijks is dit op televisie en brengt zo het Paasevangelie op een moderne manier dichtbij de mensen. Binnen de Protestantse Gemeente ’t Harde is het idee ontstaan om dit jaar The Passion naar ’t Harde te halen. Wandelen met het kruis .The Passion start op 13 april om 17.00 uur bij de Algemene Begraafplaats aan de Bovenweg in ’t Harde. Na het zingen van een aantal liederen wordt een groot kruis wandelend naar de Maranathakerk aan de Bovendwarsweg in ’t Harde gedragen. Het kruis kan door ongeveer tien mensen tegelijk worden gedragen.

Na afloop keren we niet gezamenlijk terug naar de begraafplaats. Houd hier rekening mee met uw vervoer naar de begraafplaats.

Om 19.00 uur, als het kruis bij de kerk is aangekomen, is er een Passion-dienst. Wees van harte welkom! Het kruis kan niet de hele route door dezelfde mensen worden gedragen. Iedereen is dan ook welkom om mee te lopen en mee te dragen; woonplaats, leeftijd, wel of niet kerkelijk actief is daarbij niet van belang. Wilt u het kruis graag dragen, of kent u iemand die dat graag zou willen? Vooraf opgeven kan, maar is zeker niet noodzakelijk. Bert Jan Kamstra, bert-jan-kamstra@hotmail.com of 06-52799926, is hiervoor contactpersoon.

Voor meer informatie over The Passion mag u contact opnemen met Marlou Lokhorst, marloulokhorst@gmail.com of 06-20404184 of bekijk de facebook pagina.