pietenspektakel_2013’t Harde & Oldebroek – Na het grote succes van de shows “Ooo… kom er eens kijken!” in Elburg en “De verdwenen muzieknoten” in Oldebroek/’t Harde zijn Pakjespiet en Liedjespiet dit jaar weer in Nederland met een spectaculaire, nieuwe Sinterklaasshow: ‘Verrassing voor Sinterklaas’

Pakjespiet en Liedjespiet organiseren een supergaaf feest voor Sinterklaas, maar bij een feest horen natuurlijk cadeaus. Elk jaar geeft de Sint cadeautjes aan iedereen die zijn verjaardag viert, maar nu wordt hij door zijn Pieten ook eens zelf verrast! Deze Pietenspektakel kindershow zit weer vol met spanning, pepernoten, cadeautjes, muziek, grappen en nog veel meer. ‘Verrassing voor Sinterklaas’ is op 20 november te zien in Oldebroek en op 27 november in ’t Harde. De hele familie mag mee, dus zorg dat je dit vrolijke feest niet mist!

VOORSTELLINGEN 2013:
– Woensdag 20 november om 13:30 en 15:30 (de Talter in Oldebroek)
– Woensdag 27 november om 15:00 (MFC Aperloo in ’t Harde)

VOORVERKOOP:
– Kulturhus de Talter in Oldebroek
– MFC Aperloo in ’t Harde
– Online via www.michelvantende.nl/shop/

KAARTVERKOOP:
Kaarten in de voorverkoop: € 6,- per persoon. Kaarten aan de kassa (op de dag zelf) en via de ticketshop: € 7,50 per persoon. Zeker zijn van een plaats? Bestel de kaarten in de voorverkoop en online. OP = OP.

MEER INFORMATIE & VRAGEN:
www.pietenspektakel.nl