LogoPGtHardeOp zaterdag 21 september, en in de week daar aan voorafgaand, start de Protestantse Gemeente ’t Harde haar winterseizoen met de jaarlijkse talentendag. Tijdens de talentendag worden er door gemeenteleden tal van activiteiten aangeboden en gevraagd. Een ieder is welkom om zijn of haar eigen talent in te zetten; en een ander kan dit – tegen een schappelijke prijs- afnemen. De opbrengst is bestemd voor de Protestantse Gemeente. De talentendag wordt gehouden in de Maranathakerk in ’t Harde, van 09.00 – 14.00 uur.
Behalve de verloting van ‘talenten’ is er in ’t Harde ook een huis-aan-huis verkoopactie van loten. De opbrengst hiervoor is voor 50% voor de voedselbank Elburg, en 50% voor de Protestantse Gemeente ’t Harde.

Tijdens de talentendag, die wordt gehouden in en bij het kerkgebouw aan de Bovendwarsweg 2C in ’t Harde is er genoeg te doen. De deuren van de Maranathakerk zijn vanaf 09.00 uur geopend voor de verkoop van onder andere bloemstukken, kaarten, taarten, vogelhuisjes en allerlei andere lekkernijen. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, denk aan schminken, een pannakooi en een cadeautjes-parasol. U kunt ook uw nagels laten verzorgen of uw haren laten knippen terwijl ondertussen uw auto wordt gewassen. Er is een hoogwerker die u ’t Harde en omstreken vanaf 21 meter hoogte laat zien en u kunt een ritje maken met een flinke vrachtwagen-combinatie. Kortom – een verrassende dag!

Vanaf 10.00 uur start er een motortoertocht vanaf de kerk en vanaf 10.30 uur worden de beschikbare talenten geveild. Bied gerust mee op een avondje oppassen, vertaalwerk, strijkwerk of een authentieke Thaise massage. Om 11.30 uur is de uitslag van de taartenbakwedstrijd. Wie nog mee wil doen aan de taartenbakwedstrijd kan zich melden bij de organisatie.

In de week voor 21 september is er ook al tal aan activiteiten te doen. Zo kan er op 17 september een mountainbike tocht worden gereden. Op vrijdag 20 september, start om 18.30 uur is er een bewegathon en diezelfde avond is er Dance4Youth voor de jeugd van 12-16 jaar. Deze activiteit duurt van 20.00 -23.00 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht op de Facebookpagina van de talentendag ’t Harde. De organisatie is te bereiken via telefoonnummer 0525 6519.3 of email: tvanthul@gmail.com

https://www.facebook.com/TalentendagProtestantseGemeentetHarde