Readshop Marsman gaat verhuizen. Na 22 jaar op de oude locatie is de verhuizing eindelijk daar. De voorbereidingen zijn al in volle gang en de reclame aan de buitenkant van de nieuwe gevel is al klaar. Vanaf nu gaat de winkel Readshop express heten. The Readshop is een groeiende keten van meer dan 160 winkels in heel Nederland.

Eigenares Gerda Haklander: ,,Het is een flinke klus, want in het nieuwe pand was nog niets aanwezig. Geen keuken, toilet, magazijn of kantoorruimte. Geen plafond of verlichting en geen verwarming of interieur. Dat wordt momenteel allemaal geinstalleerd. Daarna moet er verhuisd worden. De huidige winkel is vanaf donderdag 10 april gesloten en gaat op de nieuwe locatie op woensdagmorgen 16 april vanaf 9.30 uur weer open met prachtige aanbiedingen voor de klanten. Bovendien is er een gratis presentje en staat de koffie klaar.” In deze krant volgende week een verslag.

Henk Haklander: ,,De economische omstandigheden voor de boekhandel zijn nou niet echt fantastisch, maar we hebben er vertrouwen in dat velen hun weg naar onze nieuwe winkel snel zullen vinden. The Readshop doet het landelijk uitstekend en omdat we nu ook het speelgoedassortiment op de begane grond hebben is er vertrouwen in de toekomst.” De nieuwe winkel is gevestigd op de hoek van het Centrumplein en de Eperweg.

Bron: Veluweland.nl