svtharde’t HARDE – Rendement betekent dat je winst weet te halen uit geboden kansen of dat het een nuttig effect oplevert. Als er nou iets was wat s.v. ’t Harde in de thuiswedstrijd tegen v.v. Elspeet heeft verzuimd dan is het wel om rendement uit de geboden kansen weten te halen. Daar stond tegen over dat v.v. Elspeet het tegenovergestelde presteerde want zij wisten de eerste kans in de 29e minuut van de wedstrijd wel af te ronden.

Eén van de vele foutieve lange passes van uit de verdediging werd goed onderschept en een prima opgezette aanval van de rechterkant werd hard en laag voor gegeven waarna Jaap Timmer perfect afrondde. Het overwicht wat s.v. ’t Harde tot op dat moment had gecreëerd viel als een kaartenhuis in elkaar en door prima ingrijpen van doelman Grootkarzijn bleef de schade beperkt tot een 0-1 ruststand.

In het tweede bedrijf trok Elspeet nog verder terug en speelde het met 7 mensen achter de bal. Uiteraard valt het niet mee om hier een bres in te slaan maar als dat dan wel lukt moet de trekker ook definitief overgehaald worden maar de legio aan kansen werden stuk voor stuk om zeep geholpen.

Het heeft geen nut om namen te gaan noemen van spelers die deze kansen hebben gemist want dat weten ze zelf ook wel maar dat je jezelf en je team op zo’n manier benadeeld moet toch stof tot nadenken geven. Komende week misschien toch maar trainen op afronding.