06Tijdens de kerstvakantie zijn de vrijwilligers o.a. druk geweest met het metselwerk aan de gevel. Alle gevelstenen zijn in 2 weken tijd aangebracht. Zelfs op nieuwjaarsdag is er gewerkt door de vrijwilligers.

Waar de weersomstandigheden ons tijdens de kerstvakantie meezaten, daar was het begin van 2016 even wat minder. TMI Bosch heeft het dak toch dicht weten te krijgen. Faber van Leeuwen heeft het leidingwerk inmiddels al in de wanden gefreesd. Vanaf 25 januari wordt er gestart met de daadwerkelijke afbouw van de kleedkamers en toiletgroep.

De vrijwilligers hebben de laatste weken het geveltimmerwerk grotendeels afgekregen, aankomende week worden de boeidelen aangebracht. Ook met het voegwerk wordt deze week gestart door de vrijwilligers.

Het bouwproces gaat erg voorspoedig, mooi is de samenwerking tussen alle vrijwilligers. Dit moeten we vast kunnen houden tot de laatste oplevering.
Er wordt inmiddels aan de vergadertafel besproken wat de volgende fase van de totale revitalisering zal gaan worden. Over een paar weken zullen we een ieder hiervan op de hoogste stellen.

09 07 06 05 01 0302