trainerthardeS.V. ’t Harde heeft een nieuwe hoofdtrainer. Per 25 oktober 2016 start Jan-Jaap Kooistra bij de hoofdmacht van de Veluwse club.

Jan-Jaap Kooistra, neemt de vacante positie over die ontstaan is na het vertrek van Marco Wilmink. Kooistra tekent in eerste instantie een contract tot het einde van het seizoen 16/17.
“Met Jan-Jaap, in het bezit van TC-I, hebben wij een ervaren trainer in huis gehaald die het klappen van de zweep kent”, aldus Edwin van Egteren, hoofd van de technische commissie.
Kooistra, in het dagelijks leven sportleraar, speelde als actief voetballer bij FC Groningen, Veendam en Cambuur. Daarnaast was hij ook vele jaren actief in de top van het amateurvoetbal bij clubs als Flevo Boys, IJsselmeervogels en DVS’33.

De in Lelystad wonende Fries is al 12 jaar actief als hoofdtrainer. Van 2004-2006 trainde hij NSC waarmee hij van de 3e naar de 1e klasse promoveerde. Na 1 jaar SC Genemuiden belandde hij in 2008 bij VSCO’61 in Oosterwolde. Na 3 jaar VSCO’61 trainde Jan-Jaap nog 2 jaar WVF, 1 jaar Hierden en de laatste 2 seizoenen stond hij bij Veensche Boys onder contract.
Wij wensen Jan-Jaap heel veel plezier en succes bij de S.V. ‘t Harde