kunstvanthardeHet Dorpscomité Op ’t Harde organiseert samen met St. Wiel, enkele enthousiaste kunstenaars en bedrijven in samenspraak met de Gemeente Elburg op 29 oktober 2016 a.s. een nieuw evenement op ’t Harde : De Kunst van ’t Harde!

Tijdens dit nieuwe evenement presenteren kunstenaars uit ’t Harde hun werken op de locaties Landgoed Zwaluwenburg en Wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc. Maar ook de ondernemers presenteren zich en laten zich van hun beste kant zien. Loop vooral even binnen bij de deelnemende ondernemers. Zij zijn te herkennen aan de flyer op hun raam.

Er kunnen workshops worden gevolgd, hapjes worden geproefd, u kunt zelf aan de slag gaan met schilderen, maskers maken, kortom genoeg te doen en te zien. De kinderen kunnen meedoen met de wedstrijd: de mooiste taart maken!

Oudheidkundige-vereniging Arent thoe Boecop heeft een mooie route uitgestippeld langs bezienswaardigheden in ‘t Harde. Via deze route kunnen de bezoekers van locatie naar locatie gaan. Het belooft een gezellige dag te worden. Wij zien u graag.

Als Hardenezen kunnen we samen iets moois neerzetten, daarvan zijn wij overtuigd!