’t Harde – Op zaterdag 6 september start het nieuwe seizoen bij de Gustaaf Adolfgroep in ’t Harde Vanaf dan zijn alle leden wekelijks weer welkom om avontuurlijke activiteiten te ondernemen waarmee ze worden uitgedaagd hun eigen grenzen te verleggen en zich persoonlijk te ontwikkelen.

Vol met plannen
De Gustaaf Adolfgroep begint het nieuwe seizoen vol enthousiasme en met veel mooie activiteiten, zowel voor leden als voor aspirant-leden. Zo starten de scouts (12 – 15 jaar) en de explorers (15 – 18 jaar) met deelname aan het grootste eendaagse wandelevenement van Nederland; de Airbornemars. De welpen (7 – 11 jaar) starten het nieuwe seizoen met activiteiten aan de hand van het thema ‘samen’. Ze gaan zich de komende weken verdiepen in gebarentaal, bezoeken de voedselbank en gaan zich klaarmaken voor de regionale welpendag in oktober. Op 13 september is er een bever-feest, voor kinderen van 4 – 7 jaar en op 20 september nodigt de Gustaaf Adolfgroep alle inwoners van ’t Harde en omgeving uit voor de Open dag.

Gave activiteiten!
Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten zijn heel divers. Van een spannend weekendkamp tot het maken van een lib-dub of het lopen van een spannende natuurtocht. Maar ook primitief pizza’s bakken in een houtgestookte oven en plannen van de leden zelf staan op het programma.

Laat je uitdagen!
Kan jij wel tegen een stootje? En spreken de activiteiten die hierboven worden genoemd je aan? Kom dan eens bij ons kijken! Je kunt ons vinden op Oostloo 8, (aan het fietspad naar Nunspeet) in ’t Harde. De tijden zijn op zaterdag van 10 – 12 uur. Je mag gerust een paar keer gratis komen kijken. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: www.gustaafadolfgroep.nl of mail naar: manon@gustaafadolfgroep.nl