’t HARDE – De intocht van Sinterklaas op zaterdag 12 november gaat een groot feest worden in ’t Harde. “De Ondernemersvereniging ’t Harde blijft groeien en er is een flinke actiebereidheid. We willen er met ons allen wat van maken”, aldus Mark Timmers, Dorien Bosch, Martine van Ommeren en Monique van ’t Oever van het organiserend Sintintocht comité.

Tegelijkertijd begint de Eindejaarsactie en daarmee zijn mooie prijzen te winnen.
De intocht van de goedheiligman en zijn pieten begint rond 13.15 uur op de Wolkamerweg. Via de Eperweg, Kaerweg en Oldeboschweg  arriveert het gezelschap, onder begeleiding van het Kroonkorps,  ongeveer een half uur  later in het winkelcentrum. “Ik kan alvast verklappen dat de Sint dit jaar speciaal voor het podiumprogramma een goochelpiet mee neemt uit Spanje” zegt Mark Timmers. De oude man met de grijze baard wordt welkom geheten door Burgemeester de Lange en door de voorzitter van de ondernemersvereniging. Dit alles vindt plaats op het podium op het winkelcentrum onder muzikale begeleiding van TOG. Tijdens het bezoek uit Spanje delen de Pieten strooigoed en een lekkere verrassing uit. Het programma op het winkelcentrum start gelijk met de intocht om 13:15 uur en duurt tot ongeveer 14.45 uur, waarna het gezelschap een aantal winkels gaat bezoeken.
De intocht van de Sint wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door Boni Supermarkt, Spar Supermarkt, robs-illusie.nl, m-s-p.nl uit Nunspeet  en Henk Scholten koetsen- verhuur uit Wezep.