Door goals van Terence ten brink (strafschop, vrije trap) en Kevin van Renselaar (85e minuut) heeft `t Harde met 3-2 weten te winnen van VV Dodewaard en is zo via de achterdeur in de 2e klasse gekomen!

Zelf kon ik er helaas niet bij zijn maar ik heb mensen gevraagd om foto’s en filmpjes te maken en die heb ik gister ook gezien, gaarne deze zo snel mogelijk naar mij opsturen (dekker.n@gmail.com) of zet ze even op CD / USB stick en breng ze langs, op deze manier kan ik hier een zo mooi mogelijk beeld creeëren van het feest van gister! Want een feest dat was het, in de bus, in de kantine, en later in café de Flesse ging het gewoon door. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en succes met werken vandaag, want volgens mij hebben sommige mensen dat wel nodig ;).

Ik heb onder “Foto’s” een nieuw album aangemaakt, ik zal hier steeds meer foto’s inzetten naarmate ik er meer binnenkrijg (dus mensen, stuur op die foto’s zodat iedereen er van kan genieten 🙂 )

Foto’s en filmpjes:

Selectie na winst VV Dodewaard

SV `t Harde promotie 2e klasse Terence

klompen SV `t Harde

Gert durfde eindelijk zijn klompen mee te nemen

Feestje in de kantine

Feest in de kantine…

{youtube}ayZshw9QzB0{/youtube}

{youtube}ICSvj0DjNz8{/youtube}

{youtube}igPMJBW44CY{/youtube}

{youtube}kVcI3e0E4ps{/youtube}

{youtube}CpF7GazAs94{/youtube}