Gisteravond was de laatste wedstrijd dit seizoen voor het 6e van SV `t Harde. Deze wedstrijd was tegen Zalk en begon om 19.00. Het is uiteindelijk 2-2 geworden, die uitslag brengt het 6e op 25 punten en een 6e plaats (geloof ik). 25 punten is iets wat niet veel mensen hadden gedacht aan het begin van het seizoen aangezien dit ons eerste jaar als team was.

Ik wil iedereen bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen, ik heb er wel van genoten en ik hoop de rest ook. Op naar volgend seizoen, ik heb er in ieder geval zin in!

Hier een aantal foto’s die ik gister heb gemaakt, ze zijn niet allemaal even duidelijk maar we maken volgend jaar wel een potje voor een telelens voor mijn telefoon, dan komt dat wel goed.

Niet alle foto’s zet ik op de voorpagina, er staan er ook een aantal onder “Foto’s” in het album; Het 6e.

Kijk Bassie, een homo!

Die paarse schoenen kunnen echt niet hoor…

Michel de altijd blije bankzitter

Michel de altijd blije bankzitter

SV `t Harde

Tot volgend seizoen!