svtharde‘T HARDE – Zaterdag speelt ’t Harde de thuiswedstrijd tegen SP Teuge. Met één punt uit de laatste vier wedstrijden snakken de Hardenezen naar een overwinning.

Afgelopen zaterdag verloor ’t Harde opnieuw, ditmaal tegen buurman DSV ’61. En ook deze keer was de tegenstander een stuk efficiënter dan de groenwitten. Een repeterend verhaal, waarin ’t Harde zichzelf te vaak tekortdoet. Resultaat is een plek in de grauwe middenmoot. Wat rest is de opdracht om het seizoen eervol af te sluiten om niet op een voor ’t Harde onwaardige plek te eindigen.

Teuge heeft het als promovendus eveneens moeilijk en staat op een twaalfde plek met zestien punten. Na de winterstop wist men nog niet te winnen. Ook de Teugenaren snakken dus naar een overwinning in de strijd tegen degradatie.

In de thuiswedstrijd tegen ’t Harde boekte Teuge één van haar drie overwinningen door een 3-2 zege. De Hardenezen kennen de kracht van Teuge, maar men zal hier een beter antwoord op moeten hebben dan in de heenwedstrijd. De wedstrijd op sportpark Schenk begint om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Van Eck.