‘T HARDE –  Vrijdag 11 Maart is er weer een Teenage Disco Party in MFC Aperloo. De vorige keer was een grandioos succes. De avond is druk bezocht en de sfeer was relaxed en gezellig, iedereen was met elkaar aan het kletsen en dansen. Het licht en geluid werd die avond professioneel aan elkaar gedraaid door Leon Schut en zijn makkers van Audio Support Club.NL ’t Harde. De reacties waren dan ook zeer positief, iedereen heeft zich uitstekend vermaakt.

Dat de Disco ondertussen enige bekendheid geniet is wel te merken aan het feit dat de bezoekers uit Elburg, Oldebroek, Doornspijk en Nunspeet ons reeds weten te vinden.

De Teenage Disco Party is er voor alle jongeren uit ’t Harde en omgeving, en is opgericht door 6 enthousiaste ouders die het belangrijk vinden dat de jongeren van het voortgezet onderwijs elkaar op een relaxte manier kunnen ontmoeten. Tijdens deze avonden wordt er geen alcohol geschonken, en de prijs van de consumpties is aangepast aan het bestedingspatroon van de doelgroep.

De volgende Teenage Disco Party is gepland op 11 Maart a.s. En wordt gehouden in M.F.C. Aperloo aan de stadsweg te ’t Harde. Aanvang 20.30 tot 23.30, entree € 4,00

Je kunt ons ook op internet vinden: www.disco-party-mfc.hyves.nl