Peter Swager-forecoOp 15 oktober is alweer de volgende bijeenkomst van Business Club ’t Harde gepland. Deze keer staat de bijeenkomst in het teken van Innovatie. “Een ondernemer moet telkens vernieuwen. Innovatie wordt daarbij vaak als toverwoord gebruikt, toch gaan het dan maar zelden over de praktische kanten van een nieuw product in de markt zetten “, aldus bestuurslid Eddy Pater. “Peter Swager laat met zijn bedrijf Foreco telkens weer zien hoe je van goed idee naar winstgevend product kunt komen”.

Peter Swager is eigenaar van Foreco. Een bedrijf wat houtproducten ontwikkelt en levert. Hij won met zijn bedrijf al verschillende prestigieuze prijzen op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Foreco staat al jaren in de top 10 van meest innovatieve bedrijven van Oost Nederland. Tijdens de avond bij Business Club ’t Harde zal hij vooral spreken vanuit zijn praktijk als ondernemer over het vermarkten van een goed idee.

‘Na enkele ‘uitstapjes’ (o.a. een zeer geslaagd bedrijfsbezoek aan machinefabriek Mogema) vonden we het tijd worden voor een avond waar ondernemers zich weer kunnen laten inspireren’, zegt voorzitter Marcel van ’t Hul. Ook is er weer voldoende tijd om te netwerken, want elkaar ontmoeten staat centraal bij Business Club ’t Harde.
Ondernemers uit de omgeving ’t Harde die nog geen lid zijn van Business Club ’t Harde worden van harte uitgenodigd om op deze avond kennis te maken met de snelst groeiende business club van de regio.

De avond begint op 15 oktober om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar op Sportpark Schenk aan de Bovenweg 8, ’t Harde. Aanmelden of meer informatie over deze avond neem dan contact op met Patrick Visch via 06-12448821 of info@businessclubtharde.nl