feestweekthardeVan 2 tot en met 7 mei vindt de tweede editie van ‘Feestweek op ’t Harde’ plaats georganiseerd door de Oranjevereniging ’t Harde.

De eerste editie van ‘Feestweek op ’t Harde’ is gebleken, aan de reactie van de inwoners van ’t Harde, dat het een succes was. Deze feestweek is afgesloten met een vuurwerkshow en daarna barste de reacties los op onze facebookpagina. De complimenten voor de Oranjevereniging ‘t Harde stroomden binnen. Reden genoeg voor de Oranjevereniging ’t Harde om editie 2 op het programma van 2016 te zetten.

Tijdens de feestweek kan het ’t Harde weer genieten van een kermis op het winkelcentrum, een legervoertuigenoptocht op Bevrijdingsdag en een feestavond op de Singel met Partyband the Raise en als afsluiter, op die avond, een vuurwerkshow bij het zwembadplein. Het gehele programma is te vinden op de website.

Dit jaar heeft de Oranjevereniging er een dag aan toegevoegd. De braderie die op de Langste Dag van ’t Harde werd georganiseerd is geïntegreerd in de feestweek. Op zaterdag 7 mei zal er een Oranjemarkt gehouden worden rondom het winkelcentrum. De feestweek zal deze zaterdag afgesloten worden met een Oranje Koorconcert in de Elimkerk. Het Urker Mannenkoor “Hallelujah” o.l.v. Dirigent Bert Moll zal hier een mooi concert geven. De kaarten kosten 10,00 EUR per stuk en zijn te verkrijgen bij The Read Shop Express ’t Harde, Centrumplein 1 op ’t Harde en de Elburger Boekhandel, Vischpoorstraat 4 te Elburg.

Voor het organiseren van leuke activiteiten en sfeervolle evenementen is het van belang dat Oranjevereniging ’t Harde veel leden heeft. Wilt u helpen de jaarlijkse activiteiten van de Oranjevereniging in stand te houden en uit te breiden, dan kunt u steunen met een jaarlijkse bijdrage vanaf 10 euro. Door lid te worden van deze vereniging helpt u enorm. Als bedrijf is het uiteraard ook mogelijk om een bedrage hieraan te leveren middels een sponsoring. Aanmelden kan via oranjeverenigingtharde@gmail.com