Zwem 4 daagse De Hokseberg Fietsen, wandelen én zwemmen op ’t Harde op dinsdag 16 juni 2015!

Al sinds jaar en dag organiseert de Zwem4daagsecommissie samen met Stichting WIEL een recreatieve seniorentriatlon voor 50 – plussers. Een uniek terugkerend evenement op ’t Harde. Het recreatieve programma bestaat uit 18 km fietsen, 4 km wandelen en 500 mtr zwemmen. U fietst en wandelt deze dag in en rondom de mooie omgeving van ’t Harde, het zwemmen vind plaats in zwembad de Hokseberg. Het mooie aan deze triatlon is dat u zelf uw tempo kan bepalen, er zit geen wedstrijdelement aan verbonden. Tussendoor is er de gelegenheid om even uit te rusten en wordt er namens supermarkt de Boni voor iets lekkers gezorgd! Mocht u niet in staat zijn aan één van de onderdelen uit het programma mee te doen, dan is er de mogelijkheid om een alternatief programma te volgen onder leiding van Fysiotherapie Louwen & Muilwijk.

Trainen voor de triatlon
Om alvast in vorm te raken kunt u deelnemen aan diverse beweegactiviteiten van Stichting WIEL, www.wiel.nl ook kunt u vanaf 1 mei zwemmen in het openlucht zwembad de Hokseberg.

Informatie
Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 8.30 uur bij zwembad de Hokseberg, Wolkamerweg 42, ’t Harde ,via de Facebook-pagina van de recreatieve seniorentriatlon (via een persoonlijk bericht) en via www.zwembaddehokseberg.nl. Kosten voor deelname zijn €6,50 per persoon.