’t HARDE – Het wijk- en ontmoetingscentrum Jeanne d’Arc, Hertog Willemweg 3 ’t Harde heeft deze zomer een zomerprogramma. Er is elke maand een nieuw programma met daarin diverse activiteiten zoals, computeren, koffie drinken, creatieve inloop, borreluurtje, film kijken en bijvoorbeeld sjoelen. Daarnaast zijn er maandelijks ook extra activiteiten in het programma, voorbeelden daarvan zijn:

– Dinsdagavond 20 augustus van 19.30 uur tot 21.00 uur is er ‘’dammen’’!  Spellen zijn aanwezig, kosten is alleen consumptie.

– Dinsdagmiddag 20 en 27 augustus van 13.30 tot 15.30 uur een‘’ontmoetingsmiddag’’ in samenwerking met Icare. Er komen diverse mensen uit ’t Harde waar u kennis mee kan maken en elke middag is weer een verrassing! Kosten alleen consumptie.

– Donderdagavond 22 augustus start om 19.00 uur een ‘’Lezing, een reis door de tijd’’ van Leo den Hoed. Leo den Hoed vertelt u over de plaats van Jeanne d’Arc, de omgeving, de kerk, school en diverse straten. Leo den Hoed weet dat als geen ander! Er is plek voor 40 mensen, dus zorg dat u er op tijd bij bent! Aanmelden niet nodig. Kosten zijn €2,50 inclusief consumpties.

– Maandagmiddag 26 augustus is er om 14.00 uur ‘’Zing mee met lp’s ’’. Kent u ze nog, de LP’s? LP’s zijn nostalgisch en nog steeds prachtig om te beluisteren. Liedjes van vroeger en liedjes van nu. U mag meezingen, maar alleen luisteren is ook gezellig! Kosten alleen consumptie.

– Woensdagmiddag 28 augustus van 14.00 uur – 16.00 uur is er een‘’bloemschikmiddag’’ tegen een kleine vergoeding. U mag eigen materiaal/bloemen meenemen, potjes zijn aanwezig. Er zijn vrijwilligers met groene vingers, aanwezig mocht u hulp nodig hebben!

-Donderdagavond 29 augustus start om 19.00 uur een ‘’Lezing over schietkamp ’t Harde’’ door luitenant-kolonel dhr. Schuurman. Hij kan u alles vertellen over het ontstaan van het schietkamp, over hoe de situatie nu is en over de toekomst. Er is plek voor 40 mensen, dus zorg dat u er op tijd bij bent! Aanmelden niet nodig. Kosten zijn €2,50 inclusief consumpties.

– Donderdagmiddag 22 en 29 augustus is er om 14.00 uur ‘’sjoelen’’. Sjoel mee, win of verlies, maar geniet van het gezelschap! Kosten is alleen consumptie.

Voor informatie kan u bellen met Stichting WIEL, 0525 – 68 12 12 en vragen naar Lizet Klein Nagelvoort.