annemarie_fashion‘T HARDE – ‘Twee feestelijke modeshows op maandag 9 en dinsdag 10 september zijn de start van een bijzonder jubileumjaar voor Annemarie Fashion in ‘t Harde.

Waar eigenaresse Annemarie Salverda vijf jaar geleden begon met een basiscollectie en een aangeboren gevoel voor stijl, staat nu een drukbezochte damesmodezaak waar zij trots op mag zijn.
“Trots, maar vooral ook dankbaar dat mijn klanten de weg naar de winkel weten te vinden en enthousiast zijn over de collecties die ik elk seizoen samenstel”, vertelt onderneemster Annemarie Salverda enthousiast.

In haar sfeervolle damesmodezaak geeft zij -samen met haar team- graag advies aan de modebewuste vrouw, die op zoek is naar een onderscheidende outfit of gekleed wil worden voor een bijzondere gebeurtenis, zoals een bruiloft.

Onder het genot van een hapje en een drankje kun je op maandag 9 en dinsdag 10 september vanaf 19.15 uur genieten van mooie items uit de najaars- en wintercollectie van onder meer Staff, Scarva, Donna Dura en de twee nieuwe broekmerken B Jeans en Parami. De modeshows hebben plaats in het voormalige pand van de Rabobank aan de Eperweg in ‘t Harde.

En wie jarig is trakteert. Daarom ontvang je bij een aankoop een goedgevulde goodie bag ter waarde van 35 euro cadeau. Verder is er de hele week feest en staan er dit jubileumjaar nog meer leuke acties op stapel. Houd de nieuwsbrief en de website www.annemariefashion.nl in de gaten.
Annemarie Fashion aan de Eperweg 72 is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 17.30 uur, op vrijdag van 09.30 tot 20.30 uur en op zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur. Maandag gesloten.