Donderdag 2 juni is het weer zover. Dan vind er op en rondom het voetbalveld van de SV ‘t Harde weer de traditionele Hemelvaartsmarkt plaats. Handelaren vanuit het hele land komen die dag speciaal naar het ‘t Harde om hun waar aan de man te brengen. Deze waar varieert van mooie nieuwe spullen tot echt antiek. Voor iedereen is er wel wat te vinden.

Maar ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Zo staan er over de markt verspreid diverse eetgelegenheden. Van een lekkere haring, tot een appelflap of een loempia, alles is te krijgen.

Ook op het terras rondom de kantine van de SV ‘t Harde is het gezellig. Daar kunnen de bezoekers van de markt, die ruim 4 km aan kramen heeft even uit rusten en genieten van een patatje, kopje koffie of iets voor de dorst. Hier zal het in de middag extra gezellig worden, aangezien de middag muzikaal zal worden omlijst.

De markt begint om 8.00 uur ‘s ochtends en duurt tot 17.00 uur. In tegenstelling tot andere jaren is het parkeren gratis. Er is voldoende ruimte, maar met lopend of met de fiets heeft de voorkeur. Het zal weer een drukke en gezellig dag worden!