svtharde’t HARDE – Na twee nederlagen gaat ’t Harde in de derde competitiewedstrijd op jacht naar de eerste punten. Dit moet zaterdag gebeuren in Heerde tegen SEH. SEH acteerde vorig seizoen ook al in de 3e klasse C en handhaafde zich toen door op de tiende plek te eindigen. De ploeg van trainer en oud bekende Sander Goosensen verloor dit seizoen net als ’t Harde ook de eerste twee wedstrijden. Het eerste duel verloren de Heerdenaren de derby tegen WZC Wapenveld met 4-1. Vorige week verloor men op eigen veld met 3-1 van SVI.

’t Harde moest na de valse start in Hattem vorige week weer een flinke nederlaag slikken. De derby tegen VSCO werd kansloos met 4-0 verloren. De groenwitten zijn duidelijk nog zoekende en hebben snel een overwinning nodig om vertrouwen te tanken.

De laatste keer dat ’t Harde en SEH elkaar troffen was in het seizoen 2013/2014. Toen bleven de Hardenezen twee keer steken op 1-1. Met een puntje schieten beide ploegen op dit moment niet veel op. ’t Harde had zich een andere seizoens-start voorgesteld en moet zich zaterdag zien op te richten.

De aftrap op sportpark De Eeuwlanden in Heerde is om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Van Gerrevink.