svthardeZaterdag staat er wederom een uitwedstrijd op het programma voor ’t Harde, ditmaal tegen hekkensluiter SEH.

De ploeg uit Heerde staat weliswaar onderaan met slechts negen punten, maar juist de laatste twee wedstrijden werden in winst omgezet, waardoor de eerste overwinningen van het seizoen een feit zijn. Vorige week won SEH knap met 3-1 bij Zwart-Wit. Daarmee krijgt men Oene en Teuge in het vizier en blijft er zicht op handhaving.

’t Harde zal zeker gewaarschuwd zijn, onder meer door het gelijke spel eerder dit seizoen tegen SEH. Ondanks het veldoverwicht kwamen de groenwitten toen toch op achterstand en werd er in de slotfase ternauwernood een gelijkspel uitgesleept. Vorige week tegen Hulshorst lukte dat niet en werd er een zeer teleurstellende 2-1 nederlaag geleden. Niet de eerste keer dat ’t Harde punten verliest tegen een lager geklasseerd team dat een verdedigende speelwijze hanteert.

Hopelijk hebben de Hardenezen hier tegen SEH een beter antwoord op en kan de lijn van vlak na de winterstop weer worden doorgetrokken. De wedstrijd in Heerde op sportpark De Eeuwlanden begint om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Rorije.