Voorbeschouwing VSCO 6 – sv ’t Harde 6

Zaterdag gaan alle ploegen de tweede wedstrijden van start. ’t Harde gaat bij VSCO 6 uit Oosterwolde op bezoek. VSCO 6 had zich voorafgaand aan dit seizoen ten doel gesteld om mee te doen om het kampioenschap of in ieder geval bij de beste 3 te manifesteren. In de eerste wedstrijd verloor men echter zoveel punten dat geen kampioenschap nog mogelijk is. Wat rest is de strijd om de rode lantaarn en degradatie voorkomen. De Oosterwoldenaren lijken niet op tijd in vorm te zijn getuige de laatste competitiewedstrijd. De lastige uitwedstrijd tegen D.S.V 4 werd met 5-1 verloren.

Bij ’t Harde gaat het momenteel vooral over de wedstrijd tegen Go Ahead Kampen.      Beide ploegen stonden gelijk in de competitie. Wat er is gebeurd op het veld van de Hardenezen, is in het verslag over de wedstrijd te lezen. Door het verlies van Go Ahead, bezetten zij momenteel de laatste plaats op de ranglijst. De groen-witten zullen zich echter moeten concentreren op de wedstrijd tegen VSCO 6, want gezien de stand op de ranglijst is dit ook een zeer belangrijke wedstrijd. Mocht ’t Harde winnen, doen ze volop mee in de strijd voor het kampioenschap. Hierin bezetten de groen-witten een eerste plaats, vlak voor D.S.V 4. Deze ploeg behaalde tot dusver 1 tegendoelpunt meer. ’t Harde bezet met 3 punten de eerste plaats, VSCO behaalde tot nu toe 0 punten en staat daarmee laatste.

Als de groen-witten hetzelfde niveau halen als vorige week tegen Go Ahead, dan is een goed resultaat zeker mogelijk. VSCO is echter al jaren een geduchte tegenstander en zal strijden om dit seizoen nog een prijs te pakken. De wedstrijden tussen ’t Harde en VSCO zijn zelden saai, hopelijk wordt het zaterdag ook weer een mooi duel. De wedstrijd op Sportpark de Heughte begint om 15:00 uur en staat onder leiding van de scheidsrechter.

Vermoedelijk opstelling:
Doel: De keeper

Achter v.l.n.r: Linksback, laatste man, voorstopper, rechtsback

Middenveld v.l.n.r: Links half, mid-mid, rechtshalf

Voorhoede v.l.n.r: Links buiten, spits, rechtsbuiten

N.B. Dit is slechts een vermoedelijke voorspelling. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.
Opstelling VSCO:

Onbekend

Bron: https://www.tharde.com/