foto W4D tasjes’t HARDE – Van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juni wordt er voor de 10e keer  een wandelvierdaagse in ’t Harde georganiseerd. Om dit jubileum samen met de wandelaars te vieren hebben het W4D-comité en Annemarie Salverda een leuke actie bedacht. Iedereen die zich inschrijft voor de vierdaagse krijgt tegelijkertijd met het routeboekje een leuk en handig rugzakje mee. Ook Annemarie Fashion&Lifestyle viert dit jaar  al weer haar 5-jarig jubileum. Een leuke gelegenheid dus om samen met het W4D-comité eens feestelijk uit te pakken.

Al 10 jaar lang is het voor het comité een heel geregel met het aanvragen van vergunningen, het benaderen van sponsors, het regelen van versnaperingen voor onderweg en het zoeken naar mensen die willen helpen als verkeersbrigadier of bij een stempelpost.

Ieder jaar worden er weer liters koffie en thee gezet en melkbussen vol met ranja gemaakt.

En ook voor de laatste wandelavond wordt er altijd een muziekkorps uitgenodigd, worden de oudste en jongste deelnemer gehuldigd en wordt er gezorgd dat er voldoende medailles besteld zijn.

Dit jaar wordt ook degene die zich tijdens de laatste wandelavond het leukst/vrolijkst/gekst verkleed verrast met een cadeautje en zal burgemeester Frans de Lange het defilé binnenhalen op de Singel.