Van 17 tot en met 22 juni was er in ’t Harde door het W4D Comité voor de 9e keer weer een wandelvierdaagse georganiseerd.
Er waren de meeste avonden wel meer dan 700 kinderen en volwassenen op de uitgezette (bos)routes te vinden. Hiervan waren bijna 500 betalende wandelaars die elke dag een versnapering kregen onderweg en op de laatste avond een medaille in ontvangst mochten nemen. Zoals elk jaar waren er routes van 5 en 10 km en voor mensen die in een rolstoel zitten en mindervaliden waren er weer routes van 3 km. In deze laatste groep hadden we dit jaar 45 mensen in rolstoel die meededen.

Ook dit jaar werden er op de laatste wandelavond weer een paar wandelaars in het zonnetje gezet. Van het W4D Comité ontvingen de oudste en jongste deelnemers een presentje. De oudste deelnemer was Dhr. Smit, 95 jaar oud. Hij heeft samen met 35 andere bewoners vanuit Mariposa de 3 km route meegedaan in een rolstoel . De jongste deelnemer was Ivan van Vleeren uit ’t Harde, hij is ruim 2 jaar en heeft tijdens de 4 wandeldagen maar heel af en toe eventjes in de buggy gezeten.

Het W4D Comité kan weer terug kijken op een hele geslaagde vierdaagse, ook het weer werkte deze keer mee. Ook volgend jaar gaan de W4D vrijwilligers zich weer inzetten om een wandelvierdaagse te organiseren, dit zal zijn van 18-21 juni 2013.

w4d_tharde_2012