Het Wandelvierdaagse Comité ’t Harde kan weer terugkijken op een geslaagd evenement.
Dit jaar deden er 515 betalende wandelaars mee, maar met de extra begeleiders/ouders meegerekend waren er bijna 1000 wandelaars. Een prachtig resultaat dus! Het weer werkte de afgelopen week ook mee. Het was niet te warm, niet te koud en op een enkele verdwaalde regendruppel na, mooi droog wandelweer.

De nieuwe start- en aankomstlocatie, Sportpark Schenk, is door een ieder ook positief ontvangen. Het is een mooi centraal gelegen punt in het dorp met voldoende parkeergelegenheid, praktischer qua stempelpost, er is betere veiligheid te creëren rond het start- en eindpunt en er zijn goede sanitaire voorzieningen. Volgend jaar zal het comité zeker weer opnieuw kiezen voor deze locatie.
Ook tijdens de laatste wandelavond was het gezelligheid alom. Bij het vertrek stond muziekvereniging TOG de wandelaars toe te spelen. Het korps Windesheim uit Zwolle liep later op de avond voorop in het defilé, gevolgd door mensen die in een rolstoel geduwd werden en aansluitend de rest van de wandelaars. Medailles werden op Sportpark Schenk uitgereikt en de oudste en jongste deelnemers werden door wethouder Krooneman in het zonnetje gezet. Ook werden ze door het w4d-team verwend met een kleinigheidje.