NSIn de zomer werken NS en ProRail aan verschillende stations en sporen. Van deze werkzaamheden zullen ook reizigers van en naar ’t Harde hinder ondervinden.

Tussen Amersfoort en Zwolle rijden zondag geen treinen door werkzaamheden. Tussen Zwolle en ’t Harde kun je reizen met een bus. Vanaf ’t Harde rijden weer intercity’s.

Reizigers tussen Utrecht/Amersfoort en het noorden kunnen gebruik maken van rechtstreekse bussen tussen ’t Harde en Meppel. Tussen Zwolle en Nunspeet rijen ook stopbussen, vanaf Nunspeet rijden weer Sprinters richting Amersfoort. De NS raadt aan om eerder op reis te gaan, laatste aansluitingen kunnen niet worden gegarandeerd.

Op woensdag 29 en donderdag 30 juli rijden er geen Intercity’s tussen Utrecht en Zwolle. In verband met werkzaamheden aan de stations rijden tussen Putten en Nunspeet geen treinen. Er zullen dan wel bussen rijden. Tussen Amersfoort en Putten en tussen Nunspeet en Zwolle rijden er wel Sprinters.

Vanaf vrijdag 31 juli tot en met zondag 2 augustus rijden er geen Intercity’s op het traject Utrecht-Zwolle. Ook is er in die periode geen treinverkeer mogelijk tussen Schothorst en Nunspeet, ook dan zal de NS op dat traject bussen in zetten.