‘t HARDE – Van 9 tot en met 15 september zullen Wilco in ‘t Veld, Marcel van Essen, Stefan Plugge, Dennis Plugge en Rob Plugge meedoen met Duchenne Heroes.

Voor hen allen is het de eerste keer dat ze deelnemen aan het geweldige evenement Duchenne Heroes. Om de nodige fondsen bijeen te brengen voor het broodnodige onderzoek naar Duchenne, vindt in 2012 voor de zevende maal een spectaculair sportief evenement plaats: Duchenne Heroes. Duchenne Heroes is een zeer pittige, zevendaagse mountainbiketocht van Luxemburg naar Nederland, en brengt ons door 4 verschillende landen.

kledingconcept_totaal

Klik op “lees meer” voor het gehele bericht”

Tussen 9 en 15 september leggen de deelnemers gemiddeld 100 uitputtende kilometers per dag af. De finish is een groot feest voor iedereen die Duchenne-patiënten een warm hart toedraagt en de helden willen ontvangen, met medewerking van artiesten, prominenten en andere verrassingen. Doel van Duchenne Heroes: het bijeenbrengen van een 1,5 miljoen euro om nieuw, essentieel onderzoek naar Duchenne spierdystrofie mogelijk te maken.

Ook u kunt helpen. Bent u een enthousiaste fietser en vindt u het belangrijk om uw steentje bij te dragen aan dit goede doel? U kunt in het bezit komen van een geweldige wielerkledingset. Door een set aan te schaffen brengt u een gezondere en vaak vrolijkere jeugd voor deze kinderen een stapje dichterbij! De wielerkleding is van hoogwaardige kwaliteit en geeft jaren plezier in het fietsen en beschikt over een natuurlijke pasvorm voor optimaal rijcomfort. Er zijn zowel uitvoeringen voor mannen als vrouwen. De prijs van de strakke kledingset bedraagt 90 euro. De kleding wordt eind december besteld en de levering wordt verwacht rond februari/maart, precies op tijd voor het nieuwe wielerseizoen. Zie voor meer informatie www.mud4muscles.nl. Tot eind december kan er gepast worden, hiervoor kan je een afspraak maken met Stefan Plugge 06 397 590 58.