Winterfeest ´t Harde

Vrijdag 18 december is het weer zo ver: het jaarlijkse winterfeest wordt gevierd in het centrum van ´t Harde. Dit jaarlijks terugkerende festijn is in vijf jaar uitgegroeid van een klein feestje tot een flinke (kerst)markt met veel vermaak voor groot en klein!

Of er nu sneeuw ligt of niet, een echte kerststemming is gegarandeerd. Dorpscomité Op ´t Harde zorgt voor het nodige vertier en presenteert natuurlijk weer de hoofdattractie voor de kleintjes: de inmiddels niet meer weg te denken schaatsbaan!

De organisatie verhuurt kramen en standplaatsen die in het winkelhart van ´t Harde zullen komen te staan. Ook dit jaar mikt het dorpscomité erop weer meer standhouders te mogen verwelkomen. Gezamenlijk wordt zo een prachtig aanbod aan koopwaar en vermaak gepresenteerd. Daarnaast wordt met muzikale optredens voor een goede sfeer gezorgd.

Dorpsgevoel en feestelijke kerststemming

De plaatselijke middenstand draagt een behoorlijk steentje bij met een hapje en een drankje, zodat de inwendige mens ook goed is verzorgd. Het winterfeest begint om 17:00 ´s middags en duurt de hele avond. Het spektakel zal worden afgesloten met een speciale volkskerstzang.

De maand december is natuurlijk ook de feestmaand bij uitstek en dus een mooi moment om jezelf eens te trakteren op een nieuwe look. Laat je voor de kerstdagen, maar ook voor een bijzondere avond als het winterfeest inspireren door Mona Mode.

We schreven al eens over het winterfeest in 2013 en sinds die tijd is de allure van het feest alleen maar gestegen. Het is natuurlijk te hopen dat er een mooi pak sneeuw ligt, zodat de winterse kerststemming optimaal is. Toch zal het ook zonder sneeuw een prachtige avond worden voor iedereen die iets met ´t Harde heeft.

Bent u geïnteresseerd in de huur van een kraam, of vertegenwoordigt u een vereniging en wilt u een rol spelen tijdens het winterfeest? Neem dan per email contact op met de organisatie. U vindt het adres op de website van dorpscomité Op ´t Harde.