’t HARDE – Op vrijdag 20 december wordt voor de vierde keer Winter op ’t Harde georganiseerd. Een sfeervol winterfeest voor jong en oud in het nu nog oude gedeelte van het winkelcentrum, maar daar wordt aan gewerkt. De activiteit duurt van 18.30 tot 20.30 uur en de organisatie ligt in handen van het Dorpscomite op ’t Harde, de Ondernemersvereniging en PRO ’t Harde.

Terwijl u staat te genieten van een gratis glaasje Gluwhein of Chocolademelk is er voor de kinderen een schaatsbaan, wat zorgt veel glij plezier bij de kinderen. Tijdens het winterfeest zijn er diverse optredens van het zeemanskoor Kop van ’t Ende, van de leerlingen van muziekschool de Spelerij en van Vocal Match.

Het sfeervolle winterfeest op ‘t Harde trok de afgelopen drie edities honderden bezoekers naar het dorp en is echt de moeite van het bezoeken waard. De winkeliers openen hun deuren, verschillende organisaties zijn met een kraampje vertegenwoordigd en ook het informatiecentrum over het nieuwe winkelcentrum is geopend. Komt u ook een warme chocolademelk drinken? Gegarandeerd gezelligheid voor jong en oud.