’t HARDE – Ondernemers die klanten willen bereiken, zijn steeds meer afhankelijk van internet. En met een mooie website alleen kom je er niet meer. Bloggen is de perfecte methode om klanten te trekken en aan u te binden. Maandag 31 maart 19.00 uur geeft de ervaren blogger Hermina de Vries (42) uit Deventer in ontmoetingscentrum Jeanne d’Arc in ‘t Harde een workshop bloggen. Niet alleen voor ondernemers, maar voor iedereen die met het idee rondloopt om een blog te beginnen.

Naast haar baan bij Omroep Gelderland is Hermina de Vries ruim 4 jaar geleden gestart met haar weblog www.wondervol.nl. Bijna dagelijks verschijnen nieuwe artikelen op haar website.

Inmiddels trekt Wondervol.nl zo’n 18.000 bezoekers per maand. Hermina de Vries is door haar blogactiviteiten geregeld te vinden in de media, zoals in Volkskrant Magazine, Margriet, Libelle en op tv.

Hermina de Vries vertelt met passie over de voordelen van bloggen en het vinden van blogonderwerpen. Ook deelt zij een paar handige foefjes, zodat jouw (blog-)website beter gevonden wordt in Google en zo dus meer bezoekers trekt!

Opgeven
Interesse? Wees welkom! Workshop Bloggen, maandag 31 maart, 19.00 uur in Ontmoetingscentrum Jeanne d’Arc, Hertog Willemweg 3 in ‘t Harde. Deelname kost u € 5,- en dat is exclusief consumpties. Graag vooraf opgeven bij Stichting WIEL: 0525-681212 of info@wiel.nl