Net als vorig jaar, zal ook dit jaar zwem4daagse-commissie, de zwemvierdaagse organiseren in het zwembad “de Hokseberg” in ‘t Harde van Maandag 7 september t/m vrijdag 11 september 2015.

Net als vorig jaar, zal ook dit jaar zwem4daagse-commissie,
de zwemvierdaagse organiseren in het
zwembad “de Hokseberg” in ‘t Harde van Maandag 7 september t/m vrijdag 11 september 2015.

Er is weer een mooi programma voorbereid voor alweer de 41e editie van de zwemvierdaagse met leuke activiteiten. Er zijn vijf dagen om een afstand te zwemmen van 14:30 uur tot 19:00 uur. Behalve de woensdagmiddag, die is gereserveerd voor de kleintjes. Je kunt dan weer zwemmen om 16:15 uur. Om in aanmerking te komen voor een medaille moet je in ieder geval vier dagen zwemmen. Je mag zelf kiezen of je per avond een afstand zwemt van 250 – of 500 meter.

Iedereen mag deelnemen, maar je moet wel in het bezit zijn van zwemdiploma A. Je kunt je inschrijven aan de kassa van het zwembad waar direct de betaling moet worden voldaan. De kosten zijn € 6,00 p.p. Als je je voor inschrijft bij de kassa van het dan krijg je korting…! Je kunt een leuke prijs winnen als je de jongste deelnemer of de oudste deelnemer bent. Neem dus je vader of moeder of je opa of oma mee. Je mag natuurlijk ook je broer of zus of een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Tijdens de zwemvierdaagse wordt op woensdagmiddag 9 september de kindermiddag gehouden. Dit begint om 13:30 uur tot 16:00 uur. Hier worden allerlei leuke activiteiten gehouden zoals, bommetje, muntje duiken, glij naar de overkant en matje lopen. Als afsluiting “Schuimbad” wat wordt verzorgt door de brandweer van de Gemeente Elburg. In het schuimbad worden tonnetjes gegooid met een nummer erin waarmee je een leuk prijsjes kunt winnen. Misschien win jij wel een zwemabonnement voor volgend jaar. Bij het inleveren van de stempelkaart aan het einde van de week kun je de felbegeerde medaille ophalen.
Zwem4daagse commissie
De Hokseberg