Op zaterdag 9 juni organiseert de afdeling Noord Oost Veluwe van de landelijke Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek (VERON) op veler verzoek al weer voor de zestiende maal haar Radiomarkt (elektronica vlooienmarkt).

Op deze Radiomarkt worden nieuwe of gebruikte spullen aangeboden door standhouders uit Nederland, maar ook uit Duitsland en België Er is een groot aanbod van spullen die op de een of andere manier met elektronica te maken hebben.
Voor de radio hobbyisten zijn er allerlei spullen te koop variërend van antennes, kabels, meetapparatuur en voedingen tot allerlei soorten transceivers, porto`s.
En natuurlijk wordt de zelf bouwende elektronica hobbyist niet vergeten door het grote aanbod van losse onderdelen en (sloop)apparaten. Zo zijn er voor de computer liefhebbers diverse componenten en accesoires verkrijgbaar maar ook DVD`s en laptop`s voor zeer gunstige prijzen

Dus mocht u op zoek zijn naar een moeilijk verkrijgbaar onderdeel, verzamelt u oude radio’s, oude leger apparatuur, bent u een computeraar, of wat dan ook op het gebied van elektronica, kom dan zaterdag 9 juni a.s. naar deze gezellige Radiomarkt.

De markt wordt gehouden bij het Multi Functioneel Centrum “M.F.C Aperloo” Stadsweg 27 ’t Harde.  De markt begint om 09.00 uur en duurt tot 15.00 uur en de entree bedraagt 2 Euro. Er is voldoende gratis parkeerruimte in de omgeving.

Voor het laatste nieuws en informatie over het huren van een kraam kijk op: www.pi4nov.nl of stuur een E mail naar: radiomarkt@pi4nov.nl