’t HARDE – Dinsdagochtend 19 juni zal weer de jaarlijkse seniorentriatlon plaatsvinden in’t Harde. Dit sportieve evenement voor 50-plussers, wordt voor de 18e keer georganiseerd door de Commissie Zwemvierdaagse ’t Harde in samenwerking met Stichting WIEL Elburg. Deze triatlon is géén wedstrijd, maar een gezellige activiteit om ouderen te stimuleren op een gezonde manier in beweging te blijven.

De deelnemers starten bij zwembad ‘De Hokseberg’ in ’t Harde tussen 8.30 en 9.30 uur zodat ze elkaar niet voor de voeten hoeven lopen. In de prachtige omgeving worden een fietsroute van +/- 18 kilometer en een wandelroute van +/- 4 kilometer afgelegd. Op een geschikte locatie is een rust- en drinkpauze ingepland.
Vervolgens kiest met voor 500 meter zwemmen in het verwarmde zwembad (24ºC) of senioren fitness op het droge, onder professionele begeleiding. Eerst pauzeren mag natuurlijk ook. Er is de hele ochtend de tijd om de drie onderdelen te volbrengen, waarna alle deelnemers een herinnering aan de seniorentriatlon 2011 ontvangen.
Deelname geschiedt voor eigen verantwoording.
De kosten zijn € 6,– pp, inclusief herinnering, koffie, thee of fris en een versnapering.
Vanaf 1 mei kan men zich inschrijven aan de kassa van het zwembad of via e-mail: hokseberg@gmail.com . Inschrijfformulieren en nadere informatie zijn verkrijgbaar bij zwembad ‘De Hokseberg’, tel. 0525-651201 en bij Stichting WIEL in ’t Huiken te Elburg, tel. 0525-681212. De kosten kunnen ook overgemaakt worden op bankrekeningnummer 53.19.15.662. t.n.v. J.L. Hut, inzake Commissie Zwemvierdaagse
’t Harde, onder vermelding van triatlon 19 juni 2012.

Na ontvangst van inschrijfformulier en betaling wordt de deelnemerskaart bij de kassa van het zwembad gereed gemaakt. Inschrijfformulieren zijn tevens verkrijgbaar bij Stichting Welzijn Ouderen te Nunspeet, Harderwijk, Epe en Zwolle. Voor wie dit van tevoren opgeeft, kunnen huurfietsen geregeld worden. Bij het zwembad De Hokseberg is ruim voldoende parkeergelegenheid voor auto’s met fietsdragers. Adres:

Wolkamerweg 42
8084MZ ’t Harde