Koersbal in Jeanne d’Arc op ‘t Harde
In wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc op ’t Harde wordt op donderdag 12 februari voor de eerste keer koersbal georganiseerd. Een ieder is welkom om hieraan deel te nemen. Het spel kan door jong en oud gespeeld worden en wordt gezien als een “echte “ sport. Koersbal wordt door 2 teams tegen elkaar gespeeld. Wanneer u moeite hebt met uw evenwicht kan u het ook zittende spelen.
Koersbal wordt gespeeld op donderdag 12 februari en komt op de maandelijks op de agenda terug, op de 2e donderdag van de maand. De ochtend begint vanaf 10.00 vrije inloop en 10.30 start met Koersbal. De kosten zijn €1,50 excl. drinken. Wees welkom!

Roofvogelshow
Op donderdagavond 19 februari wordt er een educatieve roofvogelshow georganiseerd in Jeanne d’Arc! Deze avond wordt georganiseerd door ‘Beauty and Wings’ en zij zullen ons alles vertellen over verschillende roofvogels (bijv. de torenvalk, de koningsbuizerd en de kerkuil) en ze zullen de vogels ook meenemen die rond zullen vliegen. Na de show is het mogelijk om een roofvogel vast te houden en hiermee op de foto te gaan! Dit beloofd dus een sensationele avond te worden!
De avond zal beginnen om 19.00 uur. De kosten voor deze avond zijn €5,- per persoon. Dit is exclusief consumpties. Meld je van tevoren aan door te bellen naar Jeanne d’Arc.
Wees optijd, want VOL = VOL!

Vrijwilligers gezocht voor 75+ gesprekken
Al sinds jaar en dag bezoeken vrijwilligers van Stichting WIEL mensen die 75 jaar en/of ouder zijn. In een eenmalig gesprek worden er verschillende thema’s besproken zoals gezondheid, de buurt en welzijn. Om deze gesprekken te blijven doen hebben we ook vrijwilligers nodig die het leuk vinden om bij deze mensen op bezoek te gaan en een gesprek te voeren. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor dit project? Neem dan contact op met Stichting WIEL door te bellen naar 0525-681212 of te mailen naar jorick.wiel@gmail.com!