P1070907Zaterdag 14 februari is het weer zover. De traditionele grote militaria en uniformberoepen verzamelbeurs plaats in het Multi Functioneel Centrum “Aperloo” aan de stadsweg 27 in ’t Harde.

Naast militaire verzamelobjecten zal er op de beurs ook diverse zaken van de overige uniformberoepen zoals brandweer, politie, ambulance, rode kruis, douane en beveiliging aanwezig zijn. De belangstelling voor deze groepen stijgt gestaag en geeft een extra mogelijkheid om met mede verzamelaars in contact te komen. Vele standhouders bieden hun spullen aan of kopen zelf militaria en/of uniformberoepen materiaal aan van de bezoekers. Natuurlijk is dit ook de gelegenheid om te ruilen

Op de verzamelbeurs is een groot assortiment aan militaria te vinden vanaf 1900 met veel materiaal uit de tweede wereldoorlog, Nederlands Indië maar ook hedendaagse emblemen, medailles en uitrustingsstukken. Ook zijn er boeken en andere militaire documentatie te vinden. Een unieke gelegenheid om uw verzameling aan te vullen of om kennis te nemen van diverse militaire zaken. M.b.t de uniformberoepen zijn er al diverse standhouders die hun spullen aanbieden en/of willen ruilen De verzamelbeurs is vanaf 09.00 uur geopend voor bezoekers en sluit om 12.00 uur. Toegang tot de beurs bedraagt 3 euro per persoon.

Voor informatie belt u Gerrit Bosch 06-25017830 of bezoekt u de website www.militariabeurs.info