ggzjeannedarcGGz Centraal gaat structureel activiteiten aanbieden voor GGZ-cliënten in de gemeente Elburg.

Dagactiviteitencentrum ‘De Stee’ van GGz Centraal gaat iedere maandag van 10.00 uur tot 16.00 uur activiteiten aanbieden in wijkontmoetingscentrum ’t Huiken in Elburg. Dit start op 3 oktober 2016.
De ontwikkeling, organisatie en coördinatie ligt hier in handen van Mick Kraus, 0612689421 of m.kraus@ggzcentraal.nl

‘De Stee’ gaat ook activiteiten aanbieden in wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc in ‘t Harde, iedere vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Dit start 7 oktober 2016. De ontwikkeling, organisatie en coördinatie ligt hier in handen van Yolanda Schreuder, 0657724518 of y.schreuder@ggzcentraal.nl

Voor wie
‘De Stee’ is bedoeld voor al die mensen die door psychosociale en/of psychiatrische problemen (even) niet in staat zijn om zelf een invulling te geven aan hun dagbesteding. Wanneer je psychiatrische problemen hebt, is het vaak lastig is om een goede invulling aan je dag te geven. Hierbij kan De Stee ondersteunen door het aanbieden van zinvolle dagbesteding.

Dagbesteding
Het kan prettig en zinvol zijn om wat om handen te hebben. Daarom wordt in de begeleiding veel aandacht besteed aan daginvulling. Je kunt hier leren, werken, creatief bezig zijn of toewerken naar vrijwilligerswerk. Gewoon langskomen voor een praatje kan ook. De activiteiten geven structuur aan de dag, wat een gunstig effect kan hebben op het dag- en nachtritme. Het draait om wat de deelnemer zinvol vindt om te doen.

Activiteiten
– anderen ontmoeten
– creatief bezig zijn
– educatieve activiteiten en trainingen volgen
– beweging
– arbeidsmatige activiteiten binnen De Stee verrichten
– vinden en onderhouden van werk m.b.v. ondersteuning

GGz Centraal gaat deze activiteiten structureel aanbieden in nauwe samenwerking met stichting Wiel en met de medewerkers van ’t Huiken en Jeanne d’Arc.

Interesse?
Neem even contact op met Mick Kraus, 0612689421 of m.kraus@ggzcentraal.nl of met Yolanda Schreuder, 0657724518 of y.schreuder@ggzcentraal.nl