De meeste spelers van het 6e zullen het al wel gehoord hebben, maar zaterdag 26 februari 2011 is het weer zo ver, dan heeft het 6e van SV `t Harde een feestje. Dit maal hebben Sander Drenth en ondergetekende de boel georganiseerd, verwacht er dus niet te veel van ;-).

Dit feestje wordt georganiseerd van het geld dat wij hebben opgespaard dit seizoen door elke wedstrijd 5 euro in de pot te leggen. Bij deze ook het verzoek om te betalen indien je achterloopt! Zoals je kunt zien is lang niet iedereen bij met betalen, het is wel zo eerlijk als iedereen even veel heeft betaald.. Op het moment hebben we bij 9 wedstrijden 5 euro ingelegd, dus zou iedereen op 45 euro moeten staan. Indien je minder hebt betaald neem even contact op met onze goalie c.q. financieel directeur Peter.

We hebben een aantal activiteiten die avond, waarmee natuurlijk ook prijzen te winnen zijn. Want `t Harde 6 en prijzen winnen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We gaan natuurlijk ook gewoon eten / drinken, dat geld moet op dus…

Bij deze dus een uitnodiging voor alle spelers van het 6e… vergeet je vrouw / vriendin ook niet mee te nemen trouwens.

Wie?

Alle spelers en spelersvrouwen van SV `t Harde 6

Waar?

Kantine voetbalveld SV `t Harde

Wanneer?

26 – 02 – 2011

Hoe laat?

Vanaf 19.00 (maar de meesten kunnen gewoon blijven zitten vanaf `s middags)

Indien je niet aanwezig kunt zijn laat het even weten aan Sander of Niels!