svtharde’t HARDE – Op vrijdagavond 22 november aanstaande speelt het 35+ team van sv ’t Harde hun eerste verre uit-toernooi voor de najaarscompetitie in Bennekom. Bij deze wedstrijdreeks kunnen zij weer heel goed alle support gebruiken van hun supporters, temeer omdat er nog gerede kans is om in het hol van de leeuw kampioen te worden. Onze 35-plussers staan immers maar 3 puntjes achter op de koploper en er moeten die avond nog 4 wedstrijden worden gespeeld.

Om alle spelers en supporters van dienst te zijn is er voor deze verre en belangrijke uitwedstrijden een bus geregeld die iedereen naar en van Bennekom zal vervoeren. In de bus is dus ook ruimte voor de supporters gereserveerd.

De eerste wedstrijd begint om 19.15 uur. De bus vertrekt om 17.30 uur vanaf het voetbalveld van ’t Harde en zal zo rond 18:30 in Bennekom aankomen. Hoe laat de bus weer terug naar ’t Harde zal gaan, hangt natuurlijk mede af van de resultaten.

Om mee te kunnen reizen is wel een bijdrage voor deze busreis verschuldigd. Er wordt verder geen entree bij de bezoekende vereniging in rekening gebracht.

Aanmelden voor deze bus kan vanaf heden door contact op te nemen met onze hoofd digitale media: Jan Immeker, bijvoorbeeld door hieronder een reactie op dit bericht te plaatsen, door een email te sturen naar jan@immeker.com of door een bericht op Facebook achter te laten. De aanmeldingen worden op volgorde van ontvangst behandeld. Is de bus vol, dan wordt er een wachtlijst gemaakt. Als er iemand afvalt kan er iemand van de wachtlijst alsnog mee.

Voor eten en drinken onderweg wordt gezorgd! Ga dus mee met het 35+ team en moedig ze aan zodat ze de kampioensschaal weer mee naar ’t Harde terug kunnen nemen.