De jaarlijkse vlooienmarkt op ‘t Harde die traditiegetrouw op Hemelvaartsdag plaatsvindt is ook dit jaar weer helemaal volgeboekt. Standhouders uit het hele land hebben zich weer aangemeld voor de grootste vlooienmarkt van de Veluwe. En nog steeds stromen er aanvragen voor standplekken binnen. De organisatie van dit evenement is zoals altijd in handen van de Supportersvereniging “Groen-Wit” die dit evenement nu voor de 25e keer organiseert. Aan dit jubileum zal natuurlijk de nodige aandacht worden gegeven.

Ook dit jaar zullen er weer ongeveer 300 standhouders hun waar aan de man proberen te brengen op en rondom het voetbalveld van de SV ‘t Harde. De markt is vanaf 8.00 uur geopend en het parkeren is gratis.

Achter de schermen wordt er door de vele vrijwilligers van de SV ‘t Harde al hard gewerkt om er weer een goede dag van te maken. De draaiboeken zijn weer uit de kast gehaald. Op de dag zelf zullen er zo’n 150 vrijwilligers actief zijn om de vele werkzaamheden die een markt met zich meebrengt uit te voeren. Natuurlijk wordt de inwendige mens ook niet vergeten. Het belooft een schitterende dag te worden in week vol festiviteiten waarin ook de SV ‘t Harde 75 jaar bestaat.

Op Hemelvaartsdag zelf zullen weer vele duizenden dagjesmensen uit de verre omgeving de weg weten te vinden naar ‘t Harde om te snuffelen in de waar van de standhouders, gewoon om een gezellige dag te hebben, of oude bekenden te ontmoeten.