’t HARDE – Jeanne d’Arc, het nieuwe wijk- en ontmoetingscentrum in ’t Harde, met de ingang aan de Hertog Karelweg, opent op maandag 8 juli. Om dit te vieren wordt in samenwerking met bakkerij GrootKarzijn een ontbijt georganiseerd vanaf 9.00 uur. Dit ontbijt is bedoeld voor alle inwoners van ’t Harde.

Vanaf maandag 8 juli is de dagverzorging van WoonzorgUnie Veluwe aanwezig. Daarnaast start er in samenwerking met Stichting WIEL, PRO ’t Harde, dorpscomité, seniorenraad, Icare, Careander, vrijwilligershulp Elburg, zwembad de Hokseberg, bewonerscommissie Jeanne d’Arc, GGZ Centraal en allerlei vrijwilligers een wekelijks programma.

Elke ochtend is er inloop tussen 9.00 – 12.00 uur inloop voor een kop koffie, thee en een krantje. ’s middags zijn er activiteiten zoals een ontmoetingsmiddag, sjoelen, workshops en lezingen. Verder is er op elke maandagochtend tussen 9.00 en 11.00 uur ontbijt in samenwerking met bakkerij Grootkarzijn en op elke vrijdagavond samen eten vanaf 17.00 uur. Er zal een maandprogramma worden gemaakt met bovenstaande partijen, en daarnaast is er in augustus een speciaal zomerprogramma.