businessclubnvSinds 2014 organiseert Business Club ‘t Harde bijeenkomsten om ondernemers uit de regio samen te brengen. Dit initiatief is ontstaan met de wens een netwerk op te zetten wat zich onderscheid door een aantrekkelijk programma.

Waar bij aanvang de gemeente Elburg het werkterrein was, is Business Club ‘t Harde uitgegroeid tot een regionale spelerop de Noord Veluwe waarbij meer dan 80 ondernemers vanuit de regio aangesloten zijn.

Tijdens de bijeenkomst van 29 september is daarom ook bekend gemaakt dat men verder gaat onder de naam Business Club N.V. ‘Waar de N.V. voor staat mag een ieder voor zich bepalen’ zegt voorzitter Marcel van ’t Hul met een brede lach tijdens de onthulling. ‘Vanuit leden en relaties kregen we vaak de vraag of een club uit ’t Harde alleen voor lokale ondernemers is. Dit hebben we diverse malen besproken en de toevoeging N.V., die ook kan worden gelezen als Noord-Veluwe, leek ons een mooie zakelijke wijziging.’

De bekendmaking werd gedaan tijdens de opening van de bijeenkomst met Paralympiër Simon Boer. Zo’n 60 ondernemers waren aanwezig om deze avond bij te wonen.

Hennie Wijnne van Autobedrijf Wijnne mocht de onthulling voor haar rekening nemen. Zij is trouw lid en was ook al één van de bedrijven die spontaan aanbood een bijeenkomst te faciliteren.
‘Doen we dan afstand van ’t Harde, werd ons gevraagd’ volgens bestuurslid Johan van Putten. ‘Nee, dat zeker niet. We komen hier zelf vandaan en wilden vanaf de start van de Business Club iets doen voor ons dorp. Die intentie verandert niet.’

De reacties op de naamswijziging zijn positief. ‘Wat mij betreft een slimme zet’, zegt ondernemer Wilfred Pinkster. Als eigenaar van Bedrijvencentrum ’t Harde was hij gastheer tijdens deze avond.
Een onafhankelijke club met ambitie en een vol programma. Sinds dit jaar een eigen magazine en een bestuur vol nieuwe plannen. Het belooft wat voor de toekomst.