logo-politie-vierkant‘t Harde – Woensdag 28 september is een 35-jarige vrouw uit ‘t Harde op de Munnikenweg in ’t Harde betast door een onbekende man, die samen met een andere man in een donkerblauwe station zat. De politie is op zoek naar getuigen.

Het voorval vond plaats tussen 15.30 en 15.45 uur. De vrouw fietste over de Munnikenweg toen de mannen in hun auto haar eerst voorbij reden, en verderop klemreden, waardoor de vrouw gedwongen werd te stoppen. Dit gebeurde ongeveer ter hoogte van het kruispunt met de Leisteenstraat. De bijrijder stapte uit en heeft de vrouw betast. Hierop heeft de vrouw gegild, waarna de man weer instapte en de auto wegreed, in de richting van de Stadsweg.

Contact gezocht met fietsers
Tijdens het voorval heeft de vrouw twee fietsers voorbij zien komen. Vermoedelijk ging het om twee mensen van rond de 50 jaar, of ouder. De politie wil graag in contact komen met deze mensen, die belangrijke getuigen voor de politie kunnen zijn.

Signalement
De vrouw heeft de bestuurder van de auto niet kunnen zien, maar de man die haar betast heeft wel. Ze omschrijft hem als een getinte man van 20-25 jaar oud. Hij droeg een wit petje, witte sokken, een korte broek en wit shirtje. Wat de auto betreft ging het volgens de vrouw om een oudere donkerblauwe Opel Astra stationwagen.

Tips
Heeft u iets van dit voorval gezien, heeft u deze auto met twee mannen gezien in de omgeving, of denkt u op basis van het signalement en de genoemde auto mogelijk te weten wie de mannen zijn? Neem dan in alle gevallen contact op met de politie via 0900-8844.