De politie zoekt contact met een jonge vrouw die dinsdagavond 28 februari in de trein van Zwolle naar Utrecht onzedelijk werd betast door een man. De vrouw is op het station Overvecht uitgestapt. De verdachte, een 36-jarige man uit de gemeente Elburg, is aangehouden.

Het incident deed zich dinsdagavond omstreeks 21.30 uur voor. Een man stapte op het station ’t Harde in de trein en betaste vrijwel direct twee jonge vrouwen. Een van de slachtoffers waarschuwde direct de conducteur, maar voordat de trein vertrok, was de man weer uitgestapt. Deze vrouw deed later aangifte bij de politie.

Het andere slachtoffer, een jonge vrouw van ongeveer 18 jaar, wordt door de politie gezocht. Van haar is alleen bekend, dat zij erg overstuur was door het gebeurde. Zij is op het station Overvecht uitgestapt. Zij had een slank postuur en een bontkraag op haar jas. Aan de hand van de gedane aangifte en het politieonderzoek is dinsdag 13 maart een 36-jarige man uit de gemeente Elburg aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor.

De politie wil graag contact met dit slachtoffer en met getuigen. Zij kunnen bellen met 0900 – 8844.