veluwsewensambu’t HARDE – De voorbereidingen voor de Rabobank Veluwecup, dat in augustus 2017 plaats vindt op sportpark Bovenmolen in Oldebroek, zijn al weer van start gegaan. Toch is het goed om nog even terug te blikken op het afgelopen toernooi. Ook dit jaar wisten veel toeschouwers de weg naar sportpark Schenk in ’t Harde te vinden om de wedstrijden van de Rabobank Veluwecup te aanschouwen. De ploegen waren aan elkaar gewaagd, waardoor het publiek kon genieten van spannende wedstrijden. De Rabobank Veluwecup is een voorbereidingstoernooi waarbij het voetbal niet altijd van hoge kwaliteit is, maar waarbij de spanning veel vergoed.

De spanning liep hoog op tijdens de laatste wedstrijd van het toernooi tussen DSV’61 en Owios omdat beide teams zich konden kronen tot winnaar van het toernooi bij een overwinning. Geheel terecht wist uiteindelijk OWIOS de wedstrijd te winnen door een 1-0 overwinning, en haalde hiermee de prachtige beker binnen. Nogmaals van harte gefeliciteerd met het winnen van deze editie van de Rabobank Veluwecup en veel succes bij het verdedigen van deze titel tijdens het aankomende toernooi op het eigen sportpark. Daarnaast willen wij als commissie sv Elspeet en vv Oene bedanken voor de deelname aan het toernooi.Voor het afgelopen toernooi is door de commissie van de Rabobank Veluwecup besloten om deze editie de Veluwse Wens Ambulance te steunen. Op de finaledag is de Veluwse Wens Ambulance aanwezig geweest op sportpark Schenk (zie foto) met een ambulance en hebben zij gecollecteerd langs de lijn. Stichting Veluwse Wens Ambulance maakt het mogelijk dat mensen die ziek zijn hun (laatste) wens, geheel kosteloos, in vervulling kunnen laten gaan. Deze stichting is door de commissie van de Rabobank Veluwecup verrast met een bedrag van € 2.500,-. Met dit mooie bedrag kunnen wij een bijdrage leveren aan meerdere wensen, wat natuurlijk een prachtig gegeven is. Zoals elk jaar zal de opbrengst van het toernooi uitgekeerd worden aan het goede doel. Het goede doel voor het toernooi van 2017 zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

Vooruitblik
Ook komend jaar zal voor een goed doel worden gespeeld. U bent van harte welkom om de wedstrijden op Sportpark Bovenmolen te bezoeken.