‘T HARDE Radio dj Rick van Velthuysen uit ’t Harde organiseert een Benefietconcert om de laatste wens van de doodzieke Bor Verkroost in vervulling te laten gaan: het maken van een film over zijn bijzondere leven. Het concert vindt plaats op zaterdag 4 juli in de Music Club Kampen aan de Flevoweg 90.

Van Velthuysen zag de aangrijpende trailer van de aankomende documentaire over het leven van Bor en besloot in actie te komen. ,,Niet vaak komt het voor dat iemand zo een indruk maakt. Het zien van hoe Bor omgaat met tegenslagen in het leven motiveerde mij om Bor te benaderen met de vraag of ik nog iets voor hem kon betekenen. Het antwoord was helder en een samenwerking werd geboren.” Bor Verkroost lijdt aan de genetische ziekte Epidermolysis Bullosa, een zeer ernstige huidafwijking die wonden, blaren en extreme pijn veroorzaakt. De onverdraaglijke pijn en groeiende tumoren zorgen voor een niet meer te vermijden einde. Bor heeft echter nog één ambitie: het afmaken van zijn film over vriendschap, eenzaamheid, seks, drugs, leven en dood.

Momenteel zijn Rick en zijn team druk bezig het programma op te zetten maar het belooft een onvergetelijke avond te worden. Uiteraard gaat 100% van de gehele inkomsten van de avond naar de EBor Foundation, de stichting die Bor, zijn ambities en dromen, maar ook zijn persoonlijke situatie en zijn zeldzame ziekte Epidermolysis Bullosa, centraal stelt. De EBor Foundation verzamelt geld voor de verwezenlijking van de laatste wens van Bor: de totstandkoming van een film over zijn leven. Het Benefietconcert begint om 20.00 uur en gaat tot 02.00 uur duren.

Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/pages/Eborfoundation/338909669478535 of de facebookpagina van Music Club Kampen. Entreekaarten kosten 15 euro per stuk. Een VIP arrangement kost 50 euro en dat is inclusief lopend buffet en Meet & Greet met Bor op het VIP dek. Kaarten zijn te bestellen via www.musicclubkampen.nl