`t HARDE – In een aantal fasen krijgt ’t Harde het langverwachte, nieuwe winkelcentrum. De vier seniorenwoningen aan de Singel, die in december 2011 de aftrap vormden van de bouw van het nieuwe centrum, zijn rond de bouwvak gereed. De verkoop van de appartementen uit de volgende fase start op zaterdag 30 juni, van 11.00 tot 14.00 uur in het nieuwe Infocentrum in het winkelcentrum (naast de Wereldwinkel).

Boven de winkels in het centrumplan komen zowel koop- als huurappartementen. De appartementen variëren in grootte en in prijs om tegemoet te komen aan uiteenlopende woonwensen en budgetten. De verkoopprijs van de appartementen in deze eerste fase ligt tussen de € 137.500,- en € 230.000,- vrij op naam.  De huurappartementen krijgen huurprijzen onder de huurtoeslaggrens van € 664,66 per maand en worden na de zomer aangeboden door UWOON. De start van de bouw wordt gevierd!

De ontwikkelende partijen UWOON, Assenberg Projekten en KWP zijn blij met deze volgende stap naar het nieuwe winkelcentrum, dat een verrijking voor ’t Harde zal zijn. De bouw van fase 1 begint met de sloop van een deel van het oude winkelcentrum. Op woensdag 27 juni om 15:00 uur wordt deze officiële start op ludieke wijze gevierd, uiteraard in het centrum. Alle belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om een kijkje nemen.

27866002